Με τρία καρότσια στο σούπερ μάρκετ ο Παπαδημούλης! (βίντεο)

Στον παραλογισμό που διακατέχει μερίδα συμπολιτών μας, οι οποίοι αδειάζουν μαζικά τα ράφια των σούπερ μάρκετ, φαίνεται ότι κινείται και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Τις φωτογραφίες μετέφερε στους τηλεοπτικούς δέκτες η εκπομπή «Mega Magazino», οι οποίες δείχνουν ότι μπορεί οι πολιτικοί να συνιστούν ψυχραιμία και ορθή κοινωνική συμπεριφορά, αλλά κάποιοι εξ αυτών δεν […]

18 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Στον παραλογισμό που διακατέχει μερίδα συμπολιτών μας, οι οποίοι αδειάζουν μαζικά τα ράφια των σούπερ μάρκετ, φαίνεται ότι κινείται και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τις φωτογραφίες μετέφερε στους τηλεοπτικούς δέκτες η εκπομπή «Mega Magazino», οι οποίες δείχνουν ότι μπορεί οι πολιτικοί να συνιστούν ψυχραιμία και ορθή κοινωνική συμπεριφορά, αλλά κάποιοι εξ αυτών δεν δείχνουν να επιδεικνύουν τη ίδια υπευθυνότητα.

Ο ίδιος απάντησε με δύο tweets:

«Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!»

«Ψωνίζω από αυτόν τον «Σκλαβενίτη» εδώ και 40 χρόνια. Γνωρίζοντας τον φόρτο που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αυτές τις ημέρες, επέλεξα να πάω να τα παραλάβω ο ιδιος και όχι να παραδοθούν στο σπίτι. Τα δε ράφια ήταν γεμάτα κ ο κόσμος λίγος. Που είναι η «αντικοινωνική συμπεριφορά»;»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024