Μήνυμα του Περιφερειάρχη Στερεάς για το θάνατο του Μανώλη Γλέζου

Με δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, αποχαιρετά τον μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο. “Με θλίψη και συγκίνηση, λιτά, όπως και ο ίδιος θα προτιμούσε, σήμερα αποχαιρετούμε ένα σύμβολο της Ειρήνης και της Ελευθερίας”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σπανός Υπενθυμίζεται ό,τι ο Μανώλης Γλέζος άφησε σήμερα το […]

30 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Με δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, αποχαιρετά τον μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο.

“Με θλίψη και συγκίνηση, λιτά, όπως και ο ίδιος θα προτιμούσε, σήμερα αποχαιρετούμε ένα σύμβολο της Ειρήνης και της Ελευθερίας”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σπανός

Υπενθυμίζεται ό,τι ο Μανώλης Γλέζος άφησε σήμερα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή σε ηλικία 98 ετών, λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο Μανώλης Γλέζος, μέσα στην πολυσχιδή δράση του, θα μείνει για πάντα στην εθνική και συλλογική μας μνήμη ως ο υποστολέας της ναζιστικής σημαίας στην Ακρόπολη, το Μάιο του 1941.
Με θλίψη και συγκίνηση, λιτά, όπως και ο ίδιος θα προτιμούσε, σήμερα αποχαιρετούμε ένα σύμβολο της Ειρήνης και της Ελευθερίας.

https://www.facebook.com/fanis.spanos/posts/10160450506199852

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024