Αναβάλλεται: Σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς του Ιαβέρη στους μαθητές Λυκείου

Αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού. Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία. Ο κ. Αναστάσιος Μαρκουῒζος (ΙΑΒΕΡΗΣ), οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, θα είναι ο ομιλητής στο Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, 11.00 π.μ.,στο Επαγγελματικό Λύκειο Άμφισσας και το οποίο θα παρακολουθήσουν μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ […]

9 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού. Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Ο κ. Αναστάσιος Μαρκουῒζος (ΙΑΒΕΡΗΣ), οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, θα είναι ο ομιλητής στο Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, 11.00 π.μ.,στο Επαγγελματικό Λύκειο Άμφισσας και το οποίο θα παρακολουθήσουν μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ/ΝΤΗ ΕΠΑΛ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής και του συνεργάτη της στην περιοχή κ. Κόκκορη Ιωάννη,  αποσκοπεί  στην καλύτερη πρόληψη κατά των Οδικών ατυχημάτων αλλά και στην προσπάθεια για δημιουργία Οδικής Παιδείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024