Την ένταξη των λογιστών στους πληττόμενους ζητά ο Γιώργος Κοτρωνιάς

Την ένταξη των λογιστών στους πληττόμενους λόγω κορωνοϊού επαγγελματίες, ζητά με επιστολή του προς τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Φορολογική Πολιτική και τη Δημόσια Περιουσία, Απόστολο Βεσυρόπουλο τη Δευτέρα (23/3), ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς. Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κοτρωνιά αναφέρει: «Κύριε Υφυπουργέ, Όπως σας είναι ήδη γνωστό, από την Ομοσπονδία Λογιστών […]

26 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Την ένταξη των λογιστών στους πληττόμενους λόγω κορωνοϊού επαγγελματίες, ζητά με επιστολή του προς τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Φορολογική Πολιτική και τη Δημόσια Περιουσία, Απόστολο Βεσυρόπουλο τη Δευτέρα (23/3), ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κοτρωνιά αναφέρει:

«Κύριε Υφυπουργέ, Όπως σας είναι ήδη γνωστό, από την Ομοσπονδία Λογιστών και το Οικονομικό Επιμελητήριο, ο κλάδος των Λογιστών πλήττεται από την γενική κατάσταση, αφού πρέπει οι λογιστές και τα λογιστικά γραφεία να εκτελούν σειρά εργασιών και να εκδίδουν σειρά αποφάσεων χωρίς να υπάρχει καμιά είσπραξη στα γραφεία τους.

Ζητούν και θεωρώ ότι είναι ηθικό και δίκαιο, να συμπεριληφθούν και αυτοί στις ευεργετικές διατάξεις του Υπουργείου σας, για την ενίσχυση των πληττομένων επαγγελματιών, λόγω κορονοϊού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024