Πάσχα με ελληνικό σινεμά από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Επιλεγμένες ελληνικές ταινίες από το πρόγραμμα της 60ής διοργάνωσης, καθώς και ταινίες για παιδιά μέσω της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας Festival Scope. Πάσχα με ελληνικό σινεμά από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Συνεχίζοντας τις online δράσεις του τις δύσκολες ημέρες της απομόνωσης, το Φεστιβάλ προσφέρει δωρεάν, μέσω της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας Festival Scope, επιλεγμένες ελληνικές ταινίες από το πρόγραμμα της […]

13 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Επιλεγμένες ελληνικές ταινίες από το πρόγραμμα της 60ής διοργάνωσης, καθώς και ταινίες για παιδιά μέσω της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας Festival Scope.

Πάσχα με ελληνικό σινεμά από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Συνεχίζοντας τις online δράσεις του τις δύσκολες ημέρες της απομόνωσης, το Φεστιβάλ προσφέρει δωρεάν, μέσω της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας Festival Scope, επιλεγμένες ελληνικές ταινίες από το πρόγραμμα της 60ής διοργάνωσης, καθώς και ταινίες για παιδιά.

Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες από την Τρίτη 14 έως την Κυριακή 26 Απριλίου στην ασφαλή και αναγνωρισμένη από επαγγελματίες διαδικτυακή πλατφόρμα, κάνοντας μια απλή, δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα. Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη για 300 θεάσεις.

Μετά από προτροπή και υποστήριξη από το υπουργείο Πολιτισμού, το Φεστιβάλ επωμίζεται το κόστος αυτής της ενέργειας, ενώ έχει δώσει και ένα μικρό ποσό σε όλους τους παραγωγούς για τα δικαιώματα της προβολής.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στα online κανάλια του Φεστιβάλ:

Website: www.filmfestival.gr

Ψηφιακό αρχείο: www.myfestival.gr

Facebook Page: facebook.com/filmfestival.gr/

Agora / English Page: facebook.com/AgoraTIFF

Youtube Channel: youtube.com/user/filmfestivalgr

Instagram: instagram.com/filmfestivalgr/

Blog: blog.tiff.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024