Δεν παρουσιάζονται προβλήματα στη λειτουργία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαμίας

Δεν παρουσιάζονται προβλήματα στην εξυπηρέτηση των αγροτών από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας, αφού είναι ανοιχτά τα φάρμακα, οι ζωοτροφές, τα εφόδια αλλά και το εργοστάσιο διανέμει κανονικά τα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως διαβεβαίωσε σχετικά στα «Στερεά Νέα» ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Θανάσης Παπαθανασόπουλος. Τι συμβαίνει ωστόσο όσον αφορά τις διαδικασίες που απαιτούν την κατάθεση εγγράφων; «Το […]

2 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Δεν παρουσιάζονται προβλήματα στην εξυπηρέτηση των αγροτών από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας, αφού είναι ανοιχτά τα φάρμακα, οι ζωοτροφές, τα εφόδια αλλά και το εργοστάσιο διανέμει κανονικά τα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως διαβεβαίωσε σχετικά στα «Στερεά Νέα» ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Θανάσης Παπαθανασόπουλος.

Τι συμβαίνει ωστόσο όσον αφορά τις διαδικασίες που απαιτούν την κατάθεση εγγράφων; «Το ΟΣΔΕ και η επιστροφή ΦΠΑ με τα τιμολόγια έχει ανασταλεί. Το ΟΣΔΕ πραγματοποιείται μόνο τηλεφωνικά. Πρόκειται για τυπική διαδικασία, που δεν μπορεί να γίνει τηλεφωνικά, αλλά όλες οι διαδικασίες που απαιτούσαν αυτοπρόσωπη παρουσία ανεστάλησαν μέχρι νεοτέρας. Όσοι κάνουν ΟΣΔΕ επικοινωνούν με τα γνωστά τηλέφωνα του Συνεταιρισμού (2231037859) και δίνονται σχετικές οδηγίες.

Τα γραφεία μας πάντως παραμένουν ανοιχτά, παρά του ότι δεν παρουσιάζουν τη δουλειά που είχαν. Για όποιον όμως μπαίνει μέσα, τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, διατηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις», ανέφερε ο κ. Παπαθανασόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024