Επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού στη Δημοτική Ενότητα Αυλίδας της Χαλκίδας

Μία γυναίκα 48 χρονών είναι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Δημοτική Ενότητα Αυλίδας της Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τεστ της βγήκε θετικό στον ιό, όμως η ίδια δεν παρουσιάζει συμπτώματα. Συμμετέχοντας σε συζήτηση για τη δομή φιλοξενίας προσφύγων της Ριτσώνας, το πρωί του Σαββάτου στο MEGA, η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Ελένα Βάκα, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο […]

4 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Μία γυναίκα 48 χρονών είναι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Δημοτική Ενότητα Αυλίδας της Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τεστ της βγήκε θετικό στον ιό, όμως η ίδια δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

Συμμετέχοντας σε συζήτηση για τη δομή φιλοξενίας προσφύγων της Ριτσώνας, το πρωί του Σαββάτου στο MEGA, η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Ελένα Βάκα, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο κρούσμα “Θα σας πω κάτι που είναι μία καινούργια είδηση, πληροφορήθηκα ότι εμφανίστηκε ένα κρούσμα στην περιοχή της Αυλίδας, κορωνοϊού”.

Έχουν ήδη ληφθεί δείγματα από άτομα του περίγυρού της, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος άλλος θετικός φορέας του ιού. Σε τηλεφωνική επικοινωνία των “Στερεών Νέων” με το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, επισημάνθηκε ότι, για το ζήτημα των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, θα γίνει ενημέρωση τη Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024