Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία αυτή τη στιγμή στη Στερεά Ελλάδα

Κανένα πρόβλημα δεν παρατηρείται με την κυκλοφορία των οχημάτων αυτή τη στιγμή σε όλο το οδικό δίκτυο της Στερεάς Ελλάδας, όπως διαβεβαίωσε στα «Στερεά Νέα» ο αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας αντιπεριφερειάρχης, Θανάσης Καρακάντζας. «Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο απ’ την κακοκαιρία. Το φαινόμενο θα ενταθεί τις επόμενες ώρες, τώρα χιονίζει πάνω απ’ […]

4 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Κανένα πρόβλημα δεν παρατηρείται με την κυκλοφορία των οχημάτων αυτή τη στιγμή σε όλο το οδικό δίκτυο της Στερεάς Ελλάδας, όπως διαβεβαίωσε στα «Στερεά Νέα» ο αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας αντιπεριφερειάρχης, Θανάσης Καρακάντζας.

«Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο απ’ την κακοκαιρία. Το φαινόμενο θα ενταθεί τις επόμενες ώρες, τώρα χιονίζει πάνω απ’ τα 1200μ. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Οι υπηρεσίες είναι πανέτοιμες, ώστε να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί», ανέφερε.

Όσον αφορά το πως επηρεάζεται η κυκλοφορία και με τη μετακίνηση εκδρομέων απ’ την πρωτεύουσα επισήμανε πως «τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα. Η πίεση ασκείται απ’ την Αθήνα, απ’ όπου θέλουν να μετακινηθούν προς Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα και περνούν από μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024