Καθαρισμός αγωγού στο Λημέρι Αγράφων

Στον καθαρισμό αγωγού όμβριων νερών, ο οποίος ήταν γεμάτος μπάζα, προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του Λημερίου Αγράφων, Γιώργος Γκούρλιας. Στο χωριό βρέθηκε και ο δήμαρχος, Αλέξης Καρδαμπίκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία και να ενημερώσει σχετικά τους πολίτες. «Χάριν της υπομονής και επιμονής του τοπικού προέδρου Γιώργου Γκούρλια, μετά από πολλά χρόνια καθάρισε ο αγωγός ομβρίων […]

4 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Στον καθαρισμό αγωγού όμβριων νερών, ο οποίος ήταν γεμάτος μπάζα, προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του Λημερίου Αγράφων, Γιώργος Γκούρλιας. Στο χωριό βρέθηκε και ο δήμαρχος, Αλέξης Καρδαμπίκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία και να ενημερώσει σχετικά τους πολίτες.

«Χάριν της υπομονής και επιμονής του τοπικού προέδρου Γιώργου Γκούρλια, μετά από πολλά χρόνια καθάρισε ο αγωγός ομβρίων μήκους πενήντα μέτρων που ήταν γεμάτος 100% με μπάζα.. Πολλές μέρες εργασίας, κουβαδάκι- κουβαδάκι, αλλά το αποτέλεσμα τον δικαιώνει αφού θα σταματήσουν τα πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμο, σπίτια και χωράφια», ανέφερε ο κ. Καρδαμπίκης.

https://www.facebook.com/alexis.kardabikis/posts/2558917091018006

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024