Στο επίκεντρο του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας η Λοκρίδα

Στο επίκεντρο της αντιπεριφέρειας Φθιώτιδας τέθηκε από το Σάββατο η Λοκρίδα και συγκεκριμένα η Αταλάντη, αφού μετά την ανακοίνωση για το πρώτο θετικό κρούσμα του νομού στον κορωνοϊό σε 37χρονη, τα δείγματα που λήφθηκαν από τους τρεις συναδέλφους της, ήρθε και η κακοκαιρία η οποία δημιούργησε προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα. Έτσι, αύριο θα βρεθεί στην […]

4 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Στο επίκεντρο της αντιπεριφέρειας Φθιώτιδας τέθηκε από το Σάββατο η Λοκρίδα και συγκεκριμένα η Αταλάντη, αφού μετά την ανακοίνωση για το πρώτο θετικό κρούσμα του νομού στον κορωνοϊό σε 37χρονη, τα δείγματα που λήφθηκαν από τους τρεις συναδέλφους της, ήρθε και η κακοκαιρία η οποία δημιούργησε προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα. Έτσι, αύριο θα βρεθεί στην Αταλάντη ο αντιπεριφερειάρχης, Ηλίας Κυρμανίδης, όπως μας ενημέρωσε για το τι μέλλει γενέσθαι σε σχετική επικοινωνία μαζί του.

Αρχικά στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Αταλάντης, με τη συμμετοχή του δημάρχου Λοκρών, Θανάση Ζεκεντέ, του προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας, της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Υγείας Φθιώτιδας, της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αταλάντης, καθώς και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος και της Πυροσβεστικής.

Κατόπιν απόφασής του, αύριο και δαπάνη της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλα τα υπηρεσιακά κτίρια στην πρωτεύουσα της Λοκρίδας.

Τέλος, το κλιμάκιο θα μεταβεί στη Σκάλα Αταλάντης για να αξιολογηθούν οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία που σαρώνει και τη Στερεά Ελλάδα, δημιουργώντας στην ευρύτερη περιοχή πλημμυρικά φαινόμενα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024