Εύβοια: Αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία

0

Σε συνεχή επικοινωνία βρίσκονται περιφέρεια και δήμοι, προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα στο οδικοί δίκτυο που άφησε πίσω της η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, η κακοκαιρία του τελευταίου σαββατοκύριακου έχει δημιουργήσει προβλήματα σε διάφορα κομμάτια του δικτύου τόσο του εθνικού-επαρχιακού όσο και των δημοτικών δρόμων. Στα σημεία επιχειρούν μηχανήματα από την πρώτη στιγμή για την αποκατάσταση των ζημιών.

«Έχουν υπάρξει διάφορα προβλήματα και αυτή τη στιγμή συνάδελφοι βρίσκονται σε πολλά σημεία και κάνουν αυτοψίες. Υπήρξε πρόβλημα από καταπτώσεις στον επαρχιακό δρόμο Λουτρών Αιδηψού – Λίμνης, στο ύψος των Ηλίων. Έχουμε μόνιμα κάποιον συνεργάτη που τον ενημερώνουμε όποτε υπάρχει πρόβλημα και κάνει καθαρισμούς. Εξ όσων γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή ο δρόμος έχει διανοιχτεί», δήλωσαν στα «Στερεά Νέα» πηγές της Πολιτικής Προστασίας.

Προβλήματα έχουν προκύψει και σε πολλούς δρόμους του δημοτικού δικτύου της κεντρικής Εύβοιας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πλήρης εικόνα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η καταγραφή των ζημιών.

*Φωτογραφία eviaportal.gr

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση