Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης οδικού δικτύου Βαρβαριάδα – Άγραφα – Επινιανά

Το έργο, που αφορά στην ολοκλήρωση του δρόμου των Αγράφων μέχρι το χωριό Άγραφα και την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου μέχρι και την γέφυρα της Παλαιοκαρυάς, προϋπολογισμού 2.800.000 ευρώ με ΦΠΑ, θα δημοπρατηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιού. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες διαπλατύνσεων, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, […]

8 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Το έργο, που αφορά στην ολοκλήρωση του δρόμου των Αγράφων μέχρι το χωριό Άγραφα και την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου μέχρι και την γέφυρα της Παλαιοκαρυάς, προϋπολογισμού 2.800.000 ευρώ με ΦΠΑ, θα δημοπρατηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιού.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες διαπλατύνσεων, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, καθώς και εργασίες για την σήμανση και την ασφάλεια σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου Βαρβαριάδα – Άγραφα και προς Επινιανά σε μήκος 7.000μ.

«Με το έργο αυτό κάνουμε ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα για την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου, της δημιουργίας πρόσβασης με ασφαλτόστρωση στα χωριά των Αγράφων. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού επιλύουμε χρόνια προβλήματα προσβασιμότητας τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους επισκέπτες και δίνουμε νέα ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής με δημιουργία νέων τουριστικών διαδρομών αλλά και συγκοινωνιακών διευκολύνσεων για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας», ανέφερε σχετικά ο κ. Τασιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024