Τους έπιασαν να ψήνουν στην πλατεία του χωριού

Γλέντι είχαν στήσει κάτοικοι χωριού στην περιοχή της Μακρακώμης και εν μέσω καραντίνας έψηναν μπριζολάκια σε αυτοσχέδια ψησταριά στην πλατεία του χωριού. Στάθηκαν όμως άτυχοι, καθώς οι περιπολίες των αστυνομικών σε όλα τα χωριά είναι καθημερινή. Τους σταμάτησαν την χαρά και το τσιμπούσι, πληρώνοντας και το τσουχτερό πρόστιμο που τους επιβλήθηκε. Ο φόβος για την […]

16 Απριλίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Γλέντι είχαν στήσει κάτοικοι χωριού στην περιοχή της Μακρακώμης και εν μέσω καραντίνας έψηναν μπριζολάκια σε αυτοσχέδια ψησταριά στην πλατεία του χωριού. Στάθηκαν όμως άτυχοι, καθώς οι περιπολίες των αστυνομικών σε όλα τα χωριά είναι καθημερινή. Τους σταμάτησαν την χαρά και το τσιμπούσι, πληρώνοντας και το τσουχτερό πρόστιμο που τους επιβλήθηκε.

Ο φόβος για την αστυνομία είναι αυτές τις μέρες η ανυπακοή κάποιων που θα θελήσουν λόγω Πάσχα να συναντηθούν όλοι μαζί και να γλεντήσουν. Γι’ αυτό και αναμένονται οι περιπολίες να ενταθούν και τα μπλόκα σε σημαντικούς κόμβους να μην χαλαρώσουν. Ας τόχουν καλά υπόψη τους όσοι πιστεύουν ότι θα την γλυτώσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ