ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Αναβολή της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων

Στην αναβολή της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων και στην αλλαγή της ημερομηνίας της Ετήσιας Ενημέρωσης Αναλυτών για τα Οικονομικά Αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2019, προχωρά με ανακοίνωσή της η ΒΙΟΧΑΛΚΟ, λόγω της πανδημίας (Covid-19). Ακολουθεί απόσπασμα από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία: Η Viohalco SA ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της […]

17 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Στην αναβολή της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων και στην αλλαγή της ημερομηνίας της Ετήσιας Ενημέρωσης Αναλυτών για τα Οικονομικά Αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2019, προχωρά με ανακοίνωσή της η ΒΙΟΧΑΛΚΟ, λόγω της πανδημίας (Covid-19).

Ακολουθεί απόσπασμα από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία:

Η Viohalco SA ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε στις 15 Απριλίου 2020, να αναβάλει την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 26 Μαΐου 2020, σύμφωνα με το άρθρο 7 του υπ’ αριθ. 4 Βελγικού Βασιλικού Διατάγματος της 9ης Απριλίου 2020. Η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία δεν έχει ακόμη καθοριστεί, εντός των προθεσμιών που ορίζει το Βασιλικό Διάταγμα, δηλαδή το αργότερο στις 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Ενόψει της πανδημίας Covid-19 και βάσει των διαθέσιμων πληροφοριών, το Διοικητικό Συμβούλιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αναβολή της γενικής συνέλευσης των μετόχων είναι η επιλογή, η οποία εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα των μετόχων.

Επιπλέον, η  Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών για τα Οικονομικά Αποτελέσματα της Εταιρείας Οικονομικού Έτους 2019 θα πραγματοποιηθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020, αντί της Πέμπτης, 21 Μαΐου 2020, στο κτήριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Περισσότερα στο www.viohalco.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024