Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το σχέδιο της για τον τουρισμό

Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το σχέδιο της για τον τουρισμό, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης. «Δεν θεωρούμε την φετινή χρονιά χαμένη. Δεν θα είναι χρονιά ρεκόρ αλλά από μία μικρότερη πίτα η Ελλάδα θα διεκδικήσει κομμάτι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η οικονομία δείχνει […]

21 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το σχέδιο της για τον τουρισμό, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης. «Δεν θεωρούμε την φετινή χρονιά χαμένη. Δεν θα είναι χρονιά ρεκόρ αλλά από μία μικρότερη πίτα η Ελλάδα θα διεκδικήσει κομμάτι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η οικονομία δείχνει καλά σημάδια παρά τα αυστηρά μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Για την άρση των μέτρων ο υπουργός επανέλαβε ότι «τον ρυθμό χαλάρωσης θα μας τον πουν οι ειδικοί». Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, είπε: «Δεν υπάρχουν πρόωρες εκλογές. Δεν είναι παιχνίδι η πολιτική. Στο τέλος της τετραετίας θα μας κρίνουν οι πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024