Στο Ζέλι Αμφίκλειας – Ελάτειας ο Φάνης Σπανός

Χτες ανακοινώθηκε η υπογραφή συμβάσεων σημαντικών έργων υποδομών και συντηρήσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 5.942.598 ευρώ, τις οποίες υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός. Πρόκειται για έργα που ξεκινούν άμεσα να κατασκευάζονται. Ένα απ’ αυτά είναι η ολοκλήρωση της σύνδεσης του χωριού Ζέλι με την ΕΟ Αταλάντης – […]

22 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Χτες ανακοινώθηκε η υπογραφή συμβάσεων σημαντικών έργων υποδομών και συντηρήσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 5.942.598 ευρώ, τις οποίες υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Πρόκειται για έργα που ξεκινούν άμεσα να κατασκευάζονται. Ένα απ’ αυτά είναι η ολοκλήρωση της σύνδεσης του χωριού Ζέλι με την ΕΟ Αταλάντης – Λιβαδειάς, προϋπολογισμού 220.000 ευρώ.

Εκεί βρέθηκε σήμερα ο κ. Σπανός, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών, Θανάση Καρακάντζα και Ηλία Κυρμανίδη, καθώς και των Δημάρχων Αμφίκλειας – Ελάτειας και Λοκρών, Αθανασίας Στιβακτή και Θανάση Ζεκεντέ αντίστοιχα.

Ο Περιφερειάρχης σημείωσε σχετικά πως η «ολοκλήρωση της σύνδεσης του χωριού Ζέλι με την ΕΟ Αταλάντης – Λιβαδειάς που ξεκινάμε είναι ένα διαδημοτικό έργο με αναπτυξιακή αξία πολλαπλάσια του προϋπολογισμού του. Και βέβαια από κοντά τα βλέπεις πάντα καλύτερα!»

https://www.facebook.com/fanis.spanos/posts/10160571043264852

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024