ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας: «Γαλάζιες χουντικές κηλίδες στο Δήμο Στυλίδας;;;»

Την καταδίκη της για την ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα της σημαίας της χούντας από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο και αµισθί Αντιδήμαρχο Στυλίδας, Χριστόφορο Ανδρίτσο, εκφράζει με σημερινή της ανακοίνωση και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα. Είχαν προηγηθεί χρονικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Αποστόλου, και η Δήμαρχος, Βιργινία Στεργίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του […]

22 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Την καταδίκη της για την ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα της σημαίας της χούντας από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο και αµισθί Αντιδήμαρχο Στυλίδας, Χριστόφορο Ανδρίτσο, εκφράζει με σημερινή της ανακοίνωση και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα. Είχαν προηγηθεί χρονικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Αποστόλου, και η Δήμαρχος, Βιργινία Στεργίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας: «Επανερχόμαστε στο θέμα επειδή κάποιοι ποιούν την νήσσαν.

Καταδικάζουμε την χωρίς ντροπή εμφάνιση των προκλητικών φασιστικών ακροτήτων εκ μέρους του στελέχους της ΝΔ και αντιδημάρχου του Δήμου Στυλίδας.

Χθες (σ.σ. Τρίτη) ημέρα μνήμης και καταδίκης του φασισμού, βρήκαν αφορμή τα σταγονίδια στην ανατολική Φθιώτιδα, προφανώς και με τον αέρα εξουσίας που τους δίνει η διακυβέρνηση από μεριάς της ΝΔ, και δεν κρύβουν τη χαρά τους.

Είναι σε όλους γνωστό πως ακροδεξιοί κύκλοι βρήκαν ζεστή αγκαλιά στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος παρακινούμενοι από τις ιδεοληψίες ΄Άδωνη, Βορίδη, Πλεύρη κλπ , γεγονός που τους έχει αποθρασύνει.

Τι λέει η Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ , η Περιφερειακή Επιτροπή Στερεάς της ΝΔ, η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας και ο πρόεδρός της για αυτές τις αναρτήσεις;

Ποια η γνώμη της Δημάρχου Στυλίδας – και πρώην υποψήφιας με την ΝΔ-, που όχι μόνο τους έχει στεγάσει αλλά τους δίνει και διευρυμένες αρμοδιότητες (Εντεταλμένου Συμβούλου);

Απαιτούμε το αυτονόητο, την άμεση αποπομπή του από τον συνδυασμό της δημάρχου Στυλίδας και την έκπτωση του από το αξίωμα του.

53 χρόνια μετά το πραξικόπημα, δεν χωρούν υποχωρήσεις μπροστά στο φασισμό και τους νοσταλγούς της επταετίας.

Δεν χωρά ο φασισμός ούτε στη Φθιώτιδα ούτε πουθενά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024