Ένταξη των Σωματείων στα μέτρα στήριξης ζητά η ΕΠΣΦ

0

Την ένταξη των Ερασιτεχνικών Σωματείων στα μέτρα στήριξης, λόγω του ότι με τον κορωνοϊό σταμάτησαν τα τοπικά πρωταθλήματα και οι ομάδες δεν έχουν έσοδα, ζητά με επιστολή της την Παρασκευή προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, με επιστολή του Προέδρου της, Μιχάλη Κορδολέμη, και του Γενικού Γραμματέα, Χρήστου Φαφούτη.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής: «Σας είχαμε ενημερώσει με την 471/28-02-2020 επιστολή μας, όπως επίσης και τηλεφωνικά, ότι τα οικονομικά της Ένωσής μας  και των Ερασιτεχνικών Σωματείων μας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη και κρίσιμη κατάσταση. Ειδικά, μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, γιατί τα έσοδα των Ενώσεων όπως πολύ καλά γνωρίζεται προέρχονται από τα ποσοστά των αγώνων.

Σας παρακαλούμε για μια ακόμη φορά να προσπαθήσετε να βοηθήσετε την Ένωσή μας και τα Σωματεία μας, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις (Ασφαλιστικές εισφορές- Μισθοδοσία υπαλλήλων κλπ).

Επίσης, σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, να του θέσετε το θέμα, μήπως καταφέρουμε να ενταχθούμε οι Ενώσεις και τα Ερασιτεχνικά Σωματεία στα μέτρα στήριξης προκειμένου να ενισχυθούμε με την αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Τέλος, εάν θέλετε πραγματικά, να παραμείνουν ζωντανές οι Ενώσεις και τα Ερασιτεχνικά Σωματεία μας όρθια, κάντε κάτι, «SOS». Τα μόνα έσοδα των Σωματείων μας είναι από τις τσέπες των ερασιτεχνών παραγόντων τους. Μέχρι πότε θα πληρώνουν;

Με την ελπίδα ότι οι ευχές μας θα γίνουν πράξη, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη».

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση