Χαλκίδα: Η ανακατασκευή του κυβολιθικού οδοστρώματος επί της Τσιριγώτη προκαλεί ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο

Επεμβάσεις ανακατασκευής του κυβολιθικού οδοστρώματος επί της οδού Τσιριγώτη ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, 28 Απριλίου, τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων. Πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες ολικής αποξήλωσης των κυβόλιθων επί της οδού, από την οδό Κακαρά έως το ύψος της οδού Βύρωνος. Σύμφωνα με το Δήμο, το έργο έχρηζε άμεσης ανάγκης, καθώς λόγω αποσαθρώσεων του εδάφους, υπήρχε […]

28 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Επεμβάσεις ανακατασκευής του κυβολιθικού οδοστρώματος επί της οδού Τσιριγώτη ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, 28 Απριλίου, τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων.

Πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες ολικής αποξήλωσης των κυβόλιθων επί της οδού, από την οδό Κακαρά έως το ύψος της οδού Βύρωνος. Σύμφωνα με το Δήμο, το έργο έχρηζε άμεσης ανάγκης, καθώς λόγω αποσαθρώσεων του εδάφους, υπήρχε επικινδυνότητα στη διέλευση οχημάτων και πεζών.

Το έργο έχει προκαλέσει ήδη αρκετές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με πολίτες να επικροτούν το έργο του δήμου, άλλους να επικρίνουν την προχειρότητά του και άλλους να ζητούν την ασφαλτοδρόμηση της οδού, καθώς παραμένει δρόμος κυκλοφορίας αυτοκινήτων. Ο δημόσιος διάλογος που προέκυψε, οδήγησε τον αντιδήμαρχο σε θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Έργων Αυτεπιστασίας, Πολιτικής Προστασίας και Πολεοδομίας, Βασίλειο Γουρνή, να απαντήσει σε ορισμένα σχόλια.

Τις επόμενες ημέρες, τα συνεργεία θα προχωρήσουν στην συνολική αποκατάσταση του οδοστρώματος με την τοποθέτηση νέων κυβόλιθων.

https://www.facebook.com/dimos.xalkideon/posts/2276882515953395

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024