Απάντησε «πόσο καλά ξέρεις τη Λαμία» και κέρδισε

Έναν πρότυπο on line διαγωνισμό με τίτλο «πόσο καλά ξέρεις τη Λαμία;» διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με επιχειρήσεις της πόλης. Είναι ένα on line διαδικτυακό κουίζ για μικρούς και μεγαλύτερους φίλους της πόλης. Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν […]

22 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Έναν πρότυπο on line διαγωνισμό με τίτλο «πόσο καλά ξέρεις τη Λαμία;» διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με επιχειρήσεις της πόλης. Είναι ένα on line διαδικτυακό κουίζ για μικρούς και μεγαλύτερους φίλους της πόλης.

Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν και να γραφτούν στο link της σελίδας του Δήμου και να απαντήσουν σωστά στα δέκα κουίζ ερωτήσεων που έχουν να κάνουν με τα μνημεία, την ιστορία και τις τοποθεσίες της Λαμίας. Το καθένα από τα δέκα κουίζ έχει δέκα ερωτήσεις (εκατό ερωτήσεις στο σύνολο) και δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός. Σε όσες περισσότερες ερωτήσεις απαντήσετε σωστά, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να είστε εσείς ο νικητής του καλύτερου γνώστη της Λαμίας!

Στους νικητές θα δοθούν υπέροχα δώρα τεχνολογίας, όπως tablet, mp3, power bank κτλ., αλλά προπάντων θα αποδείξουν το πόσο καλά γνωρίζουν τον τόπο τους, ενώ τα αποτελέσματα μετά το πέρας του κουίζ θα ανακοινωθούν στην επίσημη σελίδα του Δήμου.

– Ξέρεις πως λεγόταν αρχικά η πλατεία Πάρκου;

– Ξέρεις πόσοι ήταν πραγματικά οι 300 του Λεωνίδα;

– Ξέρεις ποια ήταν η «πλατεία της Ώρας»;

Εκατό ερωτήσεις σε περιμένουν για να εξασκήσεις τις γνώσεις σου, να διασκεδάσεις και να μάθεις πράγματα που πραγματικά λίγοι γνωρίζουν στο σύνολό τους για την πόλη.

Ειδικά τις δύσκολες ημέρες του κορωνοϊού και της καραντίνας, στον Δήμο είναι σίγουροι ότι το συγκεκριμένο κουίζ θα κρατήσει μια ευχάριστη συντροφιά τόσο στους μικρότερους φίλους αλλά και στους μεγαλύτερους δημότες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024