Διαγράφηκε ο Χριστόφορος Ανδρίτσος από τη Νέα Δημοκρατία

Την οριστική διαγραφή από τα μητρώα του κόμματος και την έκπτωση από κάθε κομματικό αξίωμα του Αντιπροέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Στυλίδας, Χριστόφορου Ανδρίτσου, ο οποίος είναι παράλληλα Εντεταλμένος Σύμβουλος και αμισθί Αντιδήμαρχος, αποφάσισε την Πέμπτη η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας. «Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε  τους χαρίζουμε σε […]

23 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Την οριστική διαγραφή από τα μητρώα του κόμματος και την έκπτωση από κάθε κομματικό αξίωμα του Αντιπροέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Στυλίδας, Χριστόφορου Ανδρίτσου, ο οποίος είναι παράλληλα Εντεταλμένος Σύμβουλος και αμισθί Αντιδήμαρχος, αποφάσισε την Πέμπτη η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

«Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε  τους χαρίζουμε σε κανέναν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Φθιώτιδας.

Ο κ. Ανδρίτσος προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις τόσο στον Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και σε κομματικούς φορείς του Νομού, μετά την ανάρτησή του με τη σημαία της χούντας, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το κόμμα της ΝΔ.

Δείτε τη σχετική απόφαση της ΚΕΔ της ΝΔ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024