Διανομή ενός τόνου τροφίμων σε κοινωνικές δομές της Αττικής από το ΚΙΝΑΛ

Συνεχίζει τις δράσεις προσφοράς το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο σε συνέχεια της δωρεάς πέντε κλινών Μ.Ε.Θ. από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και της προσφοράς υγειονομικού υλικού στο Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer, σήμερα διένειμε έναν τόνο τρόφιμα σε κοινωνικές δομές του νομού Αττικής. Η δράση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, […]

14 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Συνεχίζει τις δράσεις προσφοράς το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο σε συνέχεια της δωρεάς πέντε κλινών Μ.Ε.Θ. από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και της προσφοράς υγειονομικού υλικού στο Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer, σήμερα διένειμε έναν τόνο τρόφιμα σε κοινωνικές δομές του νομού Αττικής.

Η δράση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, και συντονισμό της Γραμματέα του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων, Μαρίας Δημητρακοπούλου-Σιούνα, και του Γραμματέα της ΝΕ Β΄ Πειραιά, Λεωνίδα Αθανασιάδη.

Συγκεκριμένα, τα τρόφιμα διανεμήθηκαν στα Παιδικά χωριά SOS, στο Γηροκομείο Αθηνών, στην Στέγη κατάκοιτων γερόντων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου και στο Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Αlzheimer.

«Και αυτό ακριβώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αποδεικνύοντας στην πράξη τι σημαίνει ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Τι σημαίνει να είσαι χρήσιμος για την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα. Να είσαι η πολιτική δύναμη που έχει ανάγκη ο τόπος», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιουνίου 2024
13 Ιουνίου 2024