Διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών από την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας

Στη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών σε 5.600 οικογένειες πρόκεται να προχωρήσει τις προσεχείς ημέρες η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας σε συνεργασία με τους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης. Η Π. Ε. Εύβοιας είναι Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής […]

22 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Στη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών σε 5.600 οικογένειες πρόκεται να προχωρήσει τις προσεχείς ημέρες η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας σε συνεργασία με τους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης.

Η Π. Ε. Εύβοιας είναι Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Με γνώμονα την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι διανομές θα πραγματοποιηθούν με παράδοση στους τόπους κατοικίας των ωφελούμενων του προγράμματος.  Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Απριλίου θα ξεκινήσει η διανομή από τον Δήμο Χαλκιδέων και έως τις 30 Απριλίου θα ολοκληρωθεί τμηματικά σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο, για την ημέρα και τις ώρες που θα υλοποιηθεί η διανομή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, δήλωσε ότι: «Στην πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική κρίση, η οποία δοκιμάζει αναπόφευκτα έντονα τη Χώρα και σε οικονομικό επίπεδο, η Πολιτεία και ιδιαίτερα η Αυτοδιοίκηση οφείλουν να λειτουργήσουν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα όλους τους μηχανισμούς κοινωνικής πρόνοιας και στήριξης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.»  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024