Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού: Μέτρα στήριξης των επαγγελματιών λόγω κορωνοϊού

Μέτρα στήριξης των επαγγελματιών που πλήττονται από την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού, υπερψήφισε εχθές το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, κατά την τακτική συνεδρίασή του. Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε η απαλλαγή από τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, η απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη, η άρση της παρακράτησης της φορολογικής ενημερότητας για όλο το […]

14 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Μέτρα στήριξης των επαγγελματιών που πλήττονται από την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού, υπερψήφισε εχθές το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, κατά την τακτική συνεδρίασή του.

Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε η απαλλαγή από τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, η απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη, η άρση της παρακράτησης της φορολογικής ενημερότητας για όλο το 2020 και η παράταση της προθεσμίας καταβολής των δόσεων ρύθμισης των οφειλών επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους.

Ακολουθεί ολόκληρη η δημοσίευση του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιά:

Στη χθεσινή συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να ανακουφίσει τους επαγγελματίες που πλήττονται από τους περιορισμούς και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Μεταξύ αυτών η απαλλαγή από τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χωρών, η απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη, η άρση της παρακράτησης της φορολογικής ενημερότητας για όλο το 2020 κ.α.
Η συντριπτική πλειοψηφία υπερψήφισε την πρότασή μας.
Θλιβερή μειοψηφία η κα Ευσταθίου ακολουθούμενη από δύο συμβούλους της παράταξής της, οι οποίοι αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν την ανακούφιση των επιχειρηματιών και των δημοτών.
Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
ΜΑΖΙ για να πάμε τον τόπο μας ΨΗΛΑ!
Καλημέρα σε όλους.

https://www.facebook.com/iwannis.kontzias/posts/3351296284899003

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024