Δωρεά μηχανημάτων από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο Καστοριάς

Στη δωρεά ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt και ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος προχώρησε η Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο Καστοριάς Όπως ανακοίνωσε σχετικά η βουλευτής Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, «ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα για την πρωτοβουλία του και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την συνεισφορά της. Αισθάνομαι περήφανη!» Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης […]

14 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Στη δωρεά ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt και ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος προχώρησε η Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Όπως ανακοίνωσε σχετικά η βουλευτής Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, «ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα για την πρωτοβουλία του και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την συνεισφορά της. Αισθάνομαι περήφανη!»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχε χτες τηλεδιάσκεψη με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και την κ. Τελιγιορίδου, όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ για την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα και μετά από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του, να προχωρήσει στη συμβολική αλλά και ουσιαστική δωρεά:

– Ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt

– Ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024