Επιθεώρηση και καταγραφή αντιπλημμυρικών και εγγειοβελτιωτικών προβλημάτων στον Δομοκό

Επιθεώρηση και καταγραφή αντιπλημμυρικών και εγγειοβελτιωτικών προβλημάτων στον δήμο Δομοκού πραγματοποίησε την Πέμπτη στον δήμο Δομοκού, ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Κυρμανίδης. Κατά την επιτόπια θεώρηση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δομοκού, Μπάμπης Λιόλιος, οι πρόεδροι των εμπλεκόμενων κοινοτήτων, τα Διοικητικά Συμβούλια των οικείων ΤΟΕΒ, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, Πολύζος Ζώης, καθώς και μηχανικοί της περιφέρειας και του […]

9 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Επιθεώρηση και καταγραφή αντιπλημμυρικών και εγγειοβελτιωτικών προβλημάτων στον δήμο Δομοκού πραγματοποίησε την Πέμπτη στον δήμο Δομοκού, ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Κυρμανίδης.

Κατά την επιτόπια θεώρηση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δομοκού, Μπάμπης Λιόλιος, οι πρόεδροι των εμπλεκόμενων κοινοτήτων, τα Διοικητικά Συμβούλια των οικείων ΤΟΕΒ, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, Πολύζος Ζώης, καθώς και μηχανικοί της περιφέρειας και του δήμου.

Ειδικότερα, επιθεωρήθηκαν οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις στην πρώην λίμνη Ξυνιάδας, η γέφυρα Σοφιάδας και η λιμνοδεξαμενή του Νέου Μοναστηρίου.

«Κεντρική φιλοσοφία μας αποτελεί στα συγκεκριμένα προβλήματα να διερευνηθεί τόσο η τεχνική (κατασκευαστικά) όσο και η οικονομική δυνατότητα μόνιμων λύσεων. Στοχεύουμε, όπου είναι δυνατό, να πάψει η αντιμετώπιση τέτοιου είδους αναγκών να καταντά επαναλαμβανόμενη δράση και να συνιστά μια συνεχή «αιμορραγία» πόρων και απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού και μέσων, χωρίς ουσιαστικό και μόνιμο αποτέλεσμα», επισήμανε σχετικά ο κ. Κυρμανίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024