Ευρωκλινική: 10 σε σύνολο οι κλίνες που διαθέτει σε (ΜΕΘ)

Δύο επιπλέον κλίνες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) πέρα των 8 που έχει ήδη διαθέσει, σε σύνολο 10, η Ευρωκλινική στην προσπάθεια της να συμβάλει ουσιαστικά και να βοηθήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, της χώρας μας. Μία ολόκληρη πτέρυγα του νοσοκομείου πλήρως στελεχωμένη, δυναμικότητας 20 κλινών για περιστατικά μη σχετιζόμενα με το COVID-19, συμβάλλοντας έτσι […]

2 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Δύο επιπλέον κλίνες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) πέρα των 8 που έχει ήδη διαθέσει, σε σύνολο 10, η Ευρωκλινική στην προσπάθεια της να συμβάλει ουσιαστικά και να βοηθήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, της χώρας μας.

Μία ολόκληρη πτέρυγα του νοσοκομείου πλήρως στελεχωμένη, δυναμικότητας 20 κλινών για περιστατικά μη σχετιζόμενα με το COVID-19, συμβάλλοντας έτσι στην αποδέσμευση κλινών από τα νοσοκομεία αναφοράς του ΕΣΥ, για όσο διαρκεί η κρίση.

Επίσης, διαθέτει το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για όλα τα μη λοιμώδη νοσήματα.

Οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν επείγοντα μη λοιμώδη νοσήματα, χειρουργικά, καρδιολογικά, ορθοπεδικά, νευρολογικά κ.α. μπορούν να προσέρχονται στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της κλινικής .

Ειδικά για τα νευρολογικά επείγοντα περιστατικά, όπως τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια που χρήζουν άμεσης και επείγουσας αντιμετώπισης,  η Ευρωκλινική Αθηνών διαθέτει εξειδικευμένη Μονάδα Εγκεφαλικών, η οποία εφημερεύει όλο το 24ωρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024