Η Δίρφυς στο πλευρό του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Η Δίρφυς βρίσκεται στο πλευρό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που καθημερινά καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αντιμετώπιση του COVID-19 κάτω από  δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Ειδικότερα, θέλοντας να υποστηρίξει ουσιαστικά τους εργαζομένους της πρώτης γραμμής, η Δίρφυς αποφάσισε να συνεισφέρει στο αξιόλογο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Χαλκίδας έχοντας ήδη δρομολογήσει […]

8 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Η Δίρφυς βρίσκεται στο πλευρό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που καθημερινά καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αντιμετώπιση του COVID-19 κάτω από  δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Ειδικότερα, θέλοντας να υποστηρίξει ουσιαστικά τους εργαζομένους της πρώτης γραμμής, η Δίρφυς αποφάσισε να συνεισφέρει στο αξιόλογο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Χαλκίδας έχοντας ήδη δρομολογήσει την αποστολή σημαντικής ποσότητας νερού που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Αναγνωρίζοντας τις απαιτητικές συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται  600 γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου Χαλκίδας, χάρη στην πολύτιμη συμβολή των οποίων το Εθνικό Σύστημα Υγείας και το κράτος ανταπεξέρχονται αποτελεσματικά απέναντι στην πρωτοφανή υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, η Δίρφυς θεωρεί χρέος της την προσφορά στο προσωπικό, που συμβάλλει καταλυτικά στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, κ. Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης δήλωσε ότι: “Κάθε δήλωση προσφοράς ή εθελοντισμού, όπως αυτή στην οποία προέβη η Δίρφυς, μας βρίσκει συνοδοιπόρους στην υλοποίηση και του δικού μας οράματος για μια κοινωνία που στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ειδικά την περίοδο αυτή της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης είναι ιδιαιτέρως σημαντική η προσφορά και ο εθελοντισμός προς τα Νοσοκομεία της χώρας και η υποστήριξη του ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού που ακούραστα και με εξαντλητικούς ρυθμούς ανταποκρίνεται για να καλύψει στο μέγιστο δυνατό τις υγειονομικές ανάγκες των πολιτών.
Σας ευχαριστούμε. Είμαστε πάντα ευγνώμονες για την στήριξη σας στα πρώτα μας βήματα και η ευγνωμοσύνη αυτή είναι ειλικρινής και διαρκής”.

Με εθνική συλλογική ευθύνη και βαθιά επίγνωση της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε, η Δίρφυς θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα με όσα μέσα διαθέτει τις δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας καθώς και το ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό, που «θωρακίζει» τη χώρα ενάντια στον ιό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024