Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Γηροκομείο Αθηνών

Στο γηροκομείο Αθηνών μετέβη σήμερα κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να εξεταστούν όλοι οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν εκεί, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς της νόσου COVID-19. Υπήρξε εξαιρετικός συντονισμός από πλευράς διεύθυνσης του Γηροκομείου Αθηνών και η όλη διαδικασία εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα. Παράλληλα δόθηκαν οδηγίες […]

3 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Στο γηροκομείο Αθηνών μετέβη σήμερα κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να εξεταστούν όλοι οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν εκεί, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς της νόσου COVID-19.

Υπήρξε εξαιρετικός συντονισμός από πλευράς διεύθυνσης του Γηροκομείου Αθηνών και η όλη διαδικασία εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα. Παράλληλα δόθηκαν οδηγίες για διαχείριση υπόπτου/πιθανού περιστατικού, έγινε εκπαίδευση του προσωπικού και διανομή υγειονομικού υλικού.

«Η προστασία των ευάλωτων ομάδων και πληθυσμών είναι υψηλή προτεραιότητα για το Υπουργείο Υγείας και στο πλαίσιο αυτό ο ΕΟΔΥ θα εντατικοποιήσει τις ενέργειες προστασίας των ηλικιωμένων», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024