Κορωνοϊός: Αυξημένη κίνηση στη παραλία της Χαλκίδας λόγω καλοκαιρίας

Η καλοκαιρία που επικράτησε το Σαββατοκύριακο σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια, οδήγησε αρκετούς πολίτες έξω από τα σπίτια τους, ύστερα από μία περίοδο αυστηρής τήρησης των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Από τον γενικό κανόνα δε θα μπορούσε να απουσιάζει η πόλη της Χαλκίδας, όπου πολλοί επέλεξαν για έναν περίπατο την παραλία της. Ωστόσο, σε αρκετές […]

26 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Η καλοκαιρία που επικράτησε το Σαββατοκύριακο σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια, οδήγησε αρκετούς πολίτες έξω από τα σπίτια τους, ύστερα από μία περίοδο αυστηρής τήρησης των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Από τον γενικό κανόνα δε θα μπορούσε να απουσιάζει η πόλη της Χαλκίδας, όπου πολλοί επέλεξαν για έναν περίπατο την παραλία της. Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται πως δεν τηρούνταν οι κανόνες αποστάσεων μεταξύ των πεζών, καθώς παρατηρήθηκε συνωστισμός σε πολλά σημεία του παραλιακού μετώπου.

Αν και η κόπωση των πολιτών λόγω της παρατεταμένης περιόδου των περιοριστικών μέτρων είναι κατανοητή, οφείλουμε όλοι μας να συνεχίσουμε να τα τηρούμε πιστά, τουλάχιστον μέχρι της 4  Μαΐου, προκειμένου η χαλάρωσή τους να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024