Λιμεναρχείο Στυλίδας: Απαγόρευση μπάνιου και ψαρέματος

Απαγορεύθηκαν οι δραστηριότητες στη θάλασσα, όπως το μπάνιο, η χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής και η υποβρύχια αλιεία, με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Στυλίδας, το οποίο έλαβε υπόψη τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και τη σχετική διαταγή του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Συγκεκριμένα: – Η κατ’ εξαίρεση μεταφορές επιβατών δια θαλάσσης, καθώς και οι μετακινήσεις πλοίων […]

1 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Απαγορεύθηκαν οι δραστηριότητες στη θάλασσα, όπως το μπάνιο, η χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής και η υποβρύχια αλιεία, με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Στυλίδας, το οποίο έλαβε υπόψη τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και τη σχετική διαταγή του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα:

– Η κατ’ εξαίρεση μεταφορές επιβατών δια θαλάσσης, καθώς και οι μετακινήσεις πλοίων και σκαφών να πραγματοποιούνται με την αντίστοιχη βεβαίωσης κίνησης τύπου Α ή και Β.

– Οι δραστηριότητες όπως λήψη θαλασσίου λουτρού, χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής και υποβρύχια αλιεία απαγορεύονται.

– Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα μέτρα, επιβάλλονται οι ποινικές κυρώσεις που προβλέπονται, δλδ. το πρόστιμο των 150 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024