Περιορισμένα πλημμυρικά φαινόμενα στην Εύβοια από την κακοκαιρία

Οι έντονες βροχές και καταιγίδες των τελευταίων 24ώρων αφήνουν πίσω τους μικροπροβλήματα σε αρκετές περιοχές της Εύβοιας. Αυτή την ώρα τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, όπου έχουν πέσει μεγάλες ποσότητες νερού. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του νομού, η στάθμη του νερού στον χείμαρρο στις Γούβες της Ιστιαίας έχει μειωθεί, […]

5 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Οι έντονες βροχές και καταιγίδες των τελευταίων 24ώρων αφήνουν πίσω τους μικροπροβλήματα σε αρκετές περιοχές της Εύβοιας.

Αυτή την ώρα τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, όπου έχουν πέσει μεγάλες ποσότητες νερού. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του νομού, η στάθμη του νερού στον χείμαρρο στις Γούβες της Ιστιαίας έχει μειωθεί, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει ελαττωθεί η βροχόπτωση.

https://www.facebook.com/eyboiasphotos/posts/1472851889560065

Μικροπροβλήματα έχουν εμφανιστεί σε πολλές περιοχές του νησιού λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, όμως οι δήμοι σε συνεργασία με την περιφέρεια τα αντιμετωπίζουν. Τα πλημμυρικά φαινόμερα περιορίζονται μέχρι τις περιοχές Μαντούδι και Προκόπι, καθώς από τα Ψαχνά και νοτιότερα δεν έχουν καταγραφεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Σε ενημέρωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας, ανέφερε: “Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πράγματι ο Δήμος μας πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο Δήμος και η Περιφέρεια καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που προκλήθηκαν.
Παρακαλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κυκλοφορούν για την ασφάλειά τους!”.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=515545449113386&id=263155171019083

*Φωτογραφία Πρώτο Θέμα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024