Ριτσώνα: Ομάδα προσφύγων προσπάθησε να “σπάσει” τη καραντίνα – Ένα παιδί μετάφερθηκε στο νοσοκομείο

Ομάδα περίπου δέκα προσφύγων προσπάθησε να διαφύγει από τη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας, σύμφωνα με πληροφορίες των “Στερεών Νέων”. Οι πρόσφυγες, αν και κατάφεραν να περάσουν το φράχτη της δομής, εμποδίστηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Η τακτική της αστυνομίας είναι να επαναπροωθούνται πίσω στη δομή φιλοξενίας, όσοι προσπαθούν να “σπάσουν” […]

2 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Ομάδα περίπου δέκα προσφύγων προσπάθησε να διαφύγει από τη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας, σύμφωνα με πληροφορίες των “Στερεών Νέων”.

Οι πρόσφυγες, αν και κατάφεραν να περάσουν το φράχτη της δομής, εμποδίστηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Η τακτική της αστυνομίας είναι να επαναπροωθούνται πίσω στη δομή φιλοξενίας, όσοι προσπαθούν να “σπάσουν” την δεκατετραήμερη καραντίνα, που έχει επιβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Παράλληλα, ένα παιδί από τη δομή της Ριτσώνας μεταφέρθηκε με νοσοκομειακό όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, χωρίς να έχει γίνει γνωστός μέχρι αυτή την ώρα ο λόγος διακομιδής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024