Σαρακιώτης για τη μη καταβολή δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ: «Η ντροπή δεν έχει τέλος»

«Μετά την ψήφιση της επαίσχυντης τροπολογίας, στις 12 Φεβρουαρίου του 2020 από τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και μόνο, ο κατήφορος για την εταιρεία της ΛΑΡΚΟ δεν έχει τέλος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, μετά την καταγγελία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας για τη μη καταβολή Δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους […]

16 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

«Μετά την ψήφιση της επαίσχυντης τροπολογίας, στις 12 Φεβρουαρίου του 2020 από τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και μόνο, ο κατήφορος για την εταιρεία της ΛΑΡΚΟ δεν έχει τέλος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, μετά την καταγγελία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας για τη μη καταβολή Δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Ο κ. Σαρακιώτης σημειώνει ότι «το οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης της μεγαλύτερης μεταλλευτικής βιομηχανίας της χώρας συνεχίζεται, συμπαρασύροντας και την οικονομία μίας ολόκληρης περιοχής. Μετά τους δεκάδες εργολάβους που απασχολούνται στην εταιρεία και ο εκκαθαριστής αρνείται την καταβολή των οφειλόμενων ποσών προς αυτούς, μετά τους εργαζόμενους που συνταξιοδοτήθηκαν τους τελευταίους μήνες και τους οφείλεται ακόμη η αποζημίωση τους (χρήματα που τα δούλεψαν σκληρά), έρχονται να αντιμετωπίσουν σήμερα, όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας την αναλγησία και την αδιαφορία της Κυβέρνησης, με τη μη καταβολή του δώρου του Πάσχα».

Κλείνοντας, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Από τις “περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές” που υπόσχονταν προεκλογικά, στη ΛΑΡΚΟ περάσανε στην κατάλυση του εργατικού δικαίου και τη μη καταβολή του δώρου Πάσχα. Η ντροπή δεν έχει τέλος…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024