Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θήβα για παράβαση τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, δύο Έλληνες (άνδρας – γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 4 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 200 […]

26 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Συνελήφθησαν την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, δύο Έλληνες (άνδρας – γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 4 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 200 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 4 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, οι ανωτέρω στερούταν των προβλεπόμενων βεβαιώσεων μετακίνησης και τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

 

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024