Τη συνεργασία των πολιτών ζητά η αστυνομία

Στους δρόμους βρίσκονται οι αστυνομικοί της Λαμίας, οι οποίοι διενεργούν ελέγχους για τις άσκοπες μετακινήσεις. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ζητά τη συνεργασία των πολιτών, προκειμένου να επιτευχθεί η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. «Και σήμερα, όπως κάθε μέρα, είμαστε στους δρόμους και περιπολούμε για την δική ασφάλεια και προστασία. Οι αστυνομικοί του Τμήματος […]

4 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Στους δρόμους βρίσκονται οι αστυνομικοί της Λαμίας, οι οποίοι διενεργούν ελέγχους για τις άσκοπες μετακινήσεις. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ζητά τη συνεργασία των πολιτών, προκειμένου να επιτευχθεί η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

«Και σήμερα, όπως κάθε μέρα, είμαστε στους δρόμους και περιπολούμε για την δική ασφάλεια και προστασία. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, διενεργούν, υπό βροχή, ελέγχους για τις άσκοπες μετακινήσεις. Η συνεργασία των πολιτών είναι απαραίτητη, για να πετύχουμε την διασφάλιση της δημόσιας υγείας», αναφέρει η Περιφερειακή Διεύθυνση σε ανακοίνωσή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024