Το «ευχαριστώ» μιας μητέρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με τη Άδα Σταματάτου επικοινώνησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή επιστολή που του απέστειλε για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Πρόκειται για τη μητέρα που μέσω της σελίδας στο Facebook «Η ζωή μου με τον Γιάννη», διηγείται πως είναι η καθημερινότητα για μια μητέρα με ένα παιδί με αυτισμό. Η ίδια με ανάρτησή της, αναφέρει ότι […]

5 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Με τη Άδα Σταματάτου επικοινώνησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή επιστολή που του απέστειλε για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Πρόκειται για τη μητέρα που μέσω της σελίδας στο Facebook «Η ζωή μου με τον Γιάννη», διηγείται πως είναι η καθημερινότητα για μια μητέρα με ένα παιδί με αυτισμό.

Η ίδια με ανάρτησή της, αναφέρει ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό στην επιστολή της να αξιολογήσει την απαγόρευση κυκλοφορίας και λουτρού για τις «ευπαθείς ομάδες, τους αυτιστικούς, τους ΑμεΑ, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν το 6 και να πάνε για τρέξιμο».

Όπως επισημαίνει η κ. Σταματάτου, δέχτηκε -σε λιγότερο από 24 ώρες- τηλεφώνημα από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη, όπου τη ρώτησαν πότε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια τηλεδιάσκεψη μαζί του. Η τηλεδιάσκεψη έλαβε χώρα χτες και όπως επισημαίνει η μητέρα του Γιάννη «μου υποσχέθηκε ότι θα το λύσει ευθύς αμέσως όπως και έκανε!»

https://www.facebook.com/mylifewithyianni/posts/896041924176686

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ