Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Σταϊκούρα για δωρεές σε φορείς και θεσμούς της Φθιώτιδας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, για τον Διευθύνων Σύμβουλο της Chipita, Σπύρο Θεοδωρόπουλο, και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Θεόδωρο Τρύφων, οι οποίοι προέβησαν σε σημαντικές δωρεές προς φορείς και θεσμούς της Λαμίας και της Φθιώτιδας. Ο κ. Θεοδωρόπουλος πραγματοποίησε δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και το […]

16 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, για τον Διευθύνων Σύμβουλο της Chipita, Σπύρο Θεοδωρόπουλο, και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Θεόδωρο Τρύφων, οι οποίοι προέβησαν σε σημαντικές δωρεές προς φορείς και θεσμούς της Λαμίας και της Φθιώτιδας.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος πραγματοποίησε δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και το ΕΚΑΒ, ενώ ο κ. Τρύφων προς την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας.

«Η πολιτεία από την πλευρά της, έχει αποδείξει την έμπρακτη υποστήριξη στο σημαντικό κοινωφελές έργο το οποίο διαδραματίζεται συνολικά στην Ελλάδα, και με το γεγονός της απαλλαγής ΦΠΑ σε όλες τις δωρεές. Οι πράξεις αυτές των επιχειρηματιών, εν μέσω των ημερών του Αγίου Πάσχα και δεδομένης της πανδημίας του κορωνοϊού, τους τιμούν ιδιαίτερα», σημειώνει ο κ. Σταϊκούρας.

«Αισθάνομαι το χρέος, εκτός της προσωπικής επικοινωνίας μαζί τους, να τους ευχαριστήσω και δημόσια. Αποτελούν παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Με τις πράξεις τους αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα διαθέτει εσωτερικές δυνάμεις που θα τη βγάλουν από αυτή τη μεγάλη κρίση», τονίζει κλείνοντας στην ανακοίνωσή του ο Υπουργός Οικονομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024