Το Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφθηκε χτες ο Δήμαρχος

Το Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφθηκε ανήμερα του Πάσχα ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τον Διοικητή, το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό που και αυτή την ημέρα έδιναν τη δική τους μάχη στην πρώτη γραμμή. Εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των δημοτών, τους ευχαρίστησε τόσο για το επίπεδο παροχής υπηρεσιών, όσο και […]

20 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Το Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφθηκε ανήμερα του Πάσχα ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τον Διοικητή, το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό που και αυτή την ημέρα έδιναν τη δική τους μάχη στην πρώτη γραμμή.

Εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των δημοτών, τους ευχαρίστησε τόσο για το επίπεδο παροχής υπηρεσιών, όσο και για την συνέπειά τους, που μέσα σε αυτή τη υγειονομική κρίση μας έκαναν να νοιώθουμε ασφάλεια, συμβάλλοντας στο να έχουμε μηδενικά κρούσματα στον Δήμο, από το ξεκίνημα της πανδημίας μέχρι και την ημέρα του Πάσχα.

«Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αξίζουν και όλοι όσοι δίνουν τη μεγάλη μάχη σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας μας, υπερβάλλοντας εαυτόν και εκπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το καθήκον τους στην κοινωνία.

Τέλος, δεν ξεχνάμε τους ασθενείς μας που συναντήσαμε σήμερα (σ.σ. χτες) και ανταλλάξαμε ευχές και που είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους.

Αυτή η δοκιμασία του φετινού Πάσχα ας είναι και η τελευταία που περνάμε με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε σχετικά ο κ. Καραΐσκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024