Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην Αμφίκλεια και συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαΐου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, σε περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, βρέθηκαν […]

12 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαΐου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, σε περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και 55 εκατοστών, καλλιεργούμενα στον αύλιο χώρο αυτής, δύο συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού μεικτού βάρους 118 γραμμαρίων και ένας τρίφτης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024