Τα «ευχαριστώ» του νέου ΔΣ του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσοι βοήθησαν τα αδέσποτα ζώα την περίοδο του απαγορευτικού, εξέδωσε το Σάββατο 16 Μαΐου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, μετά την πρόσφατη παραίτηση της Έφης Γρίβας από τη θέση της Προέδρου, εκφράζοντας παράλληλα τους στόχους που έθεσε. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το νέο Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας ευχαριστεί […]

16 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσοι βοήθησαν τα αδέσποτα ζώα την περίοδο του απαγορευτικού, εξέδωσε το Σάββατο 16 Μαΐου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, μετά την πρόσφατη παραίτηση της Έφης Γρίβας από τη θέση της Προέδρου, εκφράζοντας παράλληλα τους στόχους που έθεσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το νέο Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του για τη μεγάλη προσφορά τους καθ όλη τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Υπερέβαλαν τον εαυτό τους μη αφήνοντας ατάιστα και χωρίς ιατρική βοήθεια τα αδέσποτα ζώα της περιοχής μας, χωρίς να φοβούνται την έξοδο από την κατοικία τους προκειμένου να επιτελέσουν το φιλοζωικό τους καθήκον.

Ευχαριστεί επίσης το Δήμο Λαμίας για τις άδειες μετακίνησης ,που χωρίς αυτές θα κινδυνεύαμε με σημαντικά πρόστιμα , καθώς επίσης και για τις 3 επιπλέον ταΐστρες που τοποθέτησε σε κεντρικά σημεία της πόλης, ώστε να σιτίζονται τα ζώα που τρέφονταν από τους καταστηματάρχες του κέντρου.

Με το τέλος και των τελευταίων περιορισμών συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη το σχέδιό μας για μια πόλη φιλική σε ανθρώπους και ζώα.

Πόλη με όσο το δυνατό λιγότερα αδέσποτα.

Πόλη με επανενταγμένα υγιή ,στειρωμένα και εμβολιασμένα ζώα.

Στοχεύουμε:

-Σε όσο το δυνατό περισσότερες υιοθεσίες αδέσποτων ζώων σε οικογένειες που θα τα αγαπήσουν.

-Σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές ώστε να μην έχουμε εγκαταλείψεις, δηλητηριάσεις ή κακοποιήσεις.

-Σε συνεργασία με τους Δήμους της περιοχής μας για από κοινού αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων που προκύπτουν από τη συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων.

-Σε εκστρατείες ενημέρωσης ενηλίκων και μαθητών για την καλλιέργεια της ευαισθησίας και της ενσυναίσθησης που είναι κοινή για όλα τα έμβια όντα.

-Σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα έχουν στόχο την προώθηση της φιλοζωίας, ως στάση σεβασμού σε όλες τις μορφές ζωής.

Το Δ.Σ.

Πρόεδρος: Αγγέλα Μπαρτσιώκα

Αντιπρόεδρος: Αλεξάντρα Μακρή

Γραμματέας: Γωγώ Κουτσούμπα

Ταμίας: Έφη Πετροπούλου

Μελη: Μαρία Αλπογιάννη, Κική Παπαρούνα, Γωγώ Πέρρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024