Πυροσβεστική και Αστυνομία κύρια θέματα συζήτησης μεταξύ Ιωάννη Μπούγα και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Μπούγας, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα θέματα αρμοδιότητάς του, που αφορούν κυρίως τη Φωκίδα. Ο Βουλευτής έθεσε τα αιτήματα του προσωπικού της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των Φυλακών, όπως αυτά του είχαν παρουσιαστεί κατά τις συναντήσεις που προηγήθηκαν με […]

20 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Μπούγας, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα θέματα αρμοδιότητάς του, που αφορούν κυρίως τη Φωκίδα.

Ο Βουλευτής έθεσε τα αιτήματα του προσωπικού της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των Φυλακών, όπως αυτά του είχαν παρουσιαστεί κατά τις συναντήσεις που προηγήθηκαν με τους αντίστοιχους φορείς.

Ως αμέσου ενδιαφέροντος ζητήματα, ανέφερε στον Υπουργό την προμήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με νέα οχήματα, την επανασύσταση των Αστυνομικών Τμημάτων Δελφών και Γραβιάς, καθώς επίσης την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας με προσωπικό. Ο Υπουργός δήλωσε ότι εξετάζει, κατά προτεραιότητα, θετικά όλα τα ανωτέρω ζητήματα και ότι σύντομα πρόκειται να προγραμματιστεί επίσκεψη στον νομό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024