Λιμάνια, υδατοδρόμια και αστικές αναπλάσεις στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη με το νέο Δ.Σ του ΟΛΝΕ

Με το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΝΕ συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός. Ο κ. Σπανός που συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργο Κελαϊδίτη, συνεχάρη το νέο Πρόεδρο, Σπύρο Γεροντίτη και τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μπάμπη Μανιάτη και στην πρώτη τους συνάντηση οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. […]

21 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Με το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΝΕ συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός. Ο κ. Σπανός που συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργο Κελαϊδίτη, συνεχάρη το νέο Πρόεδρο, Σπύρο Γεροντίτη και τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μπάμπη Μανιάτη και στην πρώτη τους συνάντηση οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το λιμάνι της Χαλκίδας, της Κύμης, του Μαντουδίου, της Καρύστου και των Λουτρών Αιδηψού, τα Υδατοδρόμια, η ολοκλήρωση του masterplan, τα αλιευτικά καταφύγια και οι αστικές αναπλάσεις, υπήρξαν οι κεντρικοί πυλώνες συζήτησης των τεσσάρων ανδρών, σύμφωνα με όσα κοινοποίησε στο Facebook ο Περιφερειάρχης.

https://www.facebook.com/fspanos/posts/2857894080985913

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024