«Η Πίστη» χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τις εθελοντικές αιμοδοσίες

Την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που σε συνεργασία με τα Νοσοκομεία της Στερεάς πραγματοποίησε άμεσα εθελοντικές αιμοδοσίες σε Λαμία, Χαλκίδα, Λιβαδειά, Άμφισσα και Καρπενήσι, χαιρετίζει ο σύλλογος «Η Πίστη», που αγωνίζεται για τη ζωή των παιδιών. «Στη χώρα μας η κατάσταση του κορωνοϊού έχει επηρεάσει διάφορες δραστηριότητες και χρειάζεται να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα, από τη […]

27 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που σε συνεργασία με τα Νοσοκομεία της Στερεάς πραγματοποίησε άμεσα εθελοντικές αιμοδοσίες σε Λαμία, Χαλκίδα, Λιβαδειά, Άμφισσα και Καρπενήσι, χαιρετίζει ο σύλλογος «Η Πίστη», που αγωνίζεται για τη ζωή των παιδιών.

«Στη χώρα μας η κατάσταση του κορωνοϊού έχει επηρεάσει διάφορες δραστηριότητες και χρειάζεται να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα, από τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας.

Τώρα που βιώνουμε πλείστα όσα προβλήματα ως έθνος από την πανδημία και δοκιμάζονται οι αντοχές μας, είναι ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε συναισθήματα ανθρωπιάς και αγάπης για τους συνανθρώπους μας.

Μια γενναία αλλά και ηρωική πράξη, είναι χωρίς αμφιβολία ο αλτρουισμός, πράξη που σήμερα είναι ιδιαίτερη σημαντική γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη στήριξης των συνανθρώπων μας που νοσούν.

Στο μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας στην Αθήνα « η Αγία Σοφία» νοσηλεύονται, στην Ογκολογική μονάδα, τα περισσότερα και δυσκολότερα περιστατικά καρκίνου στα παιδιά. Τα παιδιά αυτά κατά τον χρόνο νοσηλείας τους έχουν μεγάλες ανάγκες αίματος και αιμοπεταλίων.

Ο Σύλλογος των παιδιών αυτών-Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις, νοσοκομείου παίδων «η Αγία Σοφία» Η ΠΙΣΤΗ- κάνει απεγνωσμένα έκκληση για αίμα, διότι η εισαγωγή αίματος, από τις χώρες που εισάγουμε αίμα, έχει σταματήσει ήδη.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με κάθε δύναμη την προσπάθεια αυτή, προσφέροντας με το αίμα τους ζωή και ελπίδα στα παιδιά μας στη άνιση μάχη που δίνουν με τη νόσο»

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024