Διακοπή νερού στην Αταλάντη μέχρι την Παρασκευή

Ανέλκυση του μοτέρ και της αντλίας στην υδρευτική γεώτρηση Κορκορά, από την οποία υδρεύεται το ανατολικό κομμάτι της πόλης της Αταλάντης, πραγματοποιήθηκε σήμερα και διαπιστώθηκε η καταστροφή τους. Λόγω της μεγάλης ιπποδύναμης του εν λόγω μοτέρ, των ειδικών συνθηκών στην αγορά λόγω κορωνοϊού και της ιδιαιτερότητας πως στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει εφεδρικό μοτέρ, δεν […]

12 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Ανέλκυση του μοτέρ και της αντλίας στην υδρευτική γεώτρηση Κορκορά, από την οποία υδρεύεται το ανατολικό κομμάτι της πόλης της Αταλάντης, πραγματοποιήθηκε σήμερα και διαπιστώθηκε η καταστροφή τους.

Λόγω της μεγάλης ιπποδύναμης του εν λόγω μοτέρ, των ειδικών συνθηκών στην αγορά λόγω κορωνοϊού και της ιδιαιτερότητας πως στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει εφεδρικό μοτέρ, δεν θα είναι εφικτή η αποκατάσταση του προβλήματος υδροδότησης στο ανατολικό κομμάτι της Αταλάντης πριν το πρωί της Παρασκευής 15 Μαΐου.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος απευθύνει έκκληση να σταματήσουν οι κάτοικοι στην εν λόγω περιοχή να χρησιμοποιούν το νερό για πότισμα ή πλύσιμο αυλών – πεζοδρομίων κ.ο.κ.

Ζητά την κατανόηση των κατοίκων για την έλλειψη νερού και καλεί τους δημότες να συνεργαστούν, για να επαρκεί το διαθέσιμο νερό για τις εντελώς αναγκαίες χρήσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024