Εξιχνιάσθηκε κλοπή οχήματος σε περιοχή της Λαμίας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή οχήματος, η οποία διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Μαΐου 2020, στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο ανήλικων ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Ειδικότερα οι ανωτέρω, εισήλθαν σε ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής […]

13 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή οχήματος, η οποία διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Μαΐου 2020, στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο ανήλικων ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, εισήλθαν σε ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και κάρτες τραπεζών, ενώ ακολούθως, με τη χρήση αυτών, προέβησαν σε ανέπαφες συναλλαγές από διάφορα καταστήματα της Λαμίας.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024