Το νερό, νεράκι λένε οι Χαλκιδαίοι

Και νέα πολύωρη διακοπή νερού έχουν υποστεί οι δημότες Χαλκίδας, τους τελευταίους εννιά μήνες. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αν δεν μπορούν οι διοικούντες να λύσουν το θέμα, θα πρέπει κάτι άλλο να κάνουν. Επιχειρήσεις, οικογένειες , άρρωστοι και τόσοι άλλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Τελευταίο κρούσμα της ανυπόφορης κατάστασης και […]

20 Μαΐου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Και νέα πολύωρη διακοπή νερού έχουν υποστεί οι δημότες Χαλκίδας, τους τελευταίους εννιά μήνες. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αν δεν μπορούν οι διοικούντες να λύσουν το θέμα, θα πρέπει κάτι άλλο να κάνουν. Επιχειρήσεις, οικογένειες , άρρωστοι και τόσοι άλλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας αυτής της κατάστασης.

Τελευταίο κρούσμα της ανυπόφορης κατάστασης και μάλιστα εν μέσω καύσωνα, η βλάβη όπως ενημερώθηκαν΄από χθες οι Χαλκιδαίοι, βλάβη στο δίκτυο της οδού Κριεζή, που όμως δεν έχει αποκατασταθεί μέχρι σήμερα και άγνωστο παραμένει πότε. Στο διάστημα αυτό καλούνται όσοι μπορούν “να χρησιμοποιούν νερό Δίρφυς”, όπως είπε κάποιος.

Κατά τ’ άλλα ο Δήμος βρίσκει χρήματα να μοιράζει σε φιλικά πρόσωπα. Κύριοι ο Δήμος δεν είναι Δημόσιες Σχέσεις και να βλέπετε τα πρόσωπά σας στο ίντερνετ, πληρώνοντας το βδομαδιάτικο. Η πόλη της Χαλκίδας είναι επιεικώς η πιο βρώμικη της Περιφέρειας. Μια βόλτα στις υπόλοιπες πρωτεύουσες θα σας ντροπιάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024