Χαλκίδα: Γυναίκα έπεσε στο κενό από την Υψηλή Γέφυρα της πόλης

Γυναίκα Ρομά έπεσε στο κενό από την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας, το απόγευμα της Τετάρτης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η γυναίκα κατάφερε να κολύμπησε ως την ακτή και λίγο μετά λιποθύμησε, ενώ αυτή την ώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, καθώς το επεισόδιο συνέβη στο θαλάσσιο χώρο ευθύνης του […]

7 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Γυναίκα Ρομά έπεσε στο κενό από την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας, το απόγευμα της Τετάρτης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η γυναίκα κατάφερε να κολύμπησε ως την ακτή και λίγο μετά λιποθύμησε, ενώ αυτή την ώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, καθώς το επεισόδιο συνέβη στο θαλάσσιο χώρο ευθύνης του Λιμεναρχείου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένη. Τα στοιχεία της γυναίκας δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής από την Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας, η οποία διερευνά τα αίτια της πτώσης με καταθέσεις μαρτύρων κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024