Το HAMMOCK BEACH BAR επιστρέφει στο Πήλι Εύβοιας

Το HAMMOCK BEACH BAR, επιστρέφει και είναι έτοιμο να δημιουργήσει για όλους την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία. Στο υπέροχο χαλαρωτικό σκηνικό και με θέα τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, το HAMMOCK BEACH BAR υπόσχεται να κάνει τους επισκέπτες του να αφήσουν πίσω τους τελευταίους δύσκολους μήνες και να χτίσουν με ασφάλεια καινούργιες, μοναδικές και ξένοιαστες καλοκαιρινές […]

1 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Το HAMMOCK BEACH BAR, επιστρέφει και είναι έτοιμο να δημιουργήσει για όλους την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Στο υπέροχο χαλαρωτικό σκηνικό και με θέα τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, το HAMMOCK BEACH BAR υπόσχεται να κάνει τους επισκέπτες του να αφήσουν πίσω τους τελευταίους δύσκολους μήνες και να χτίσουν με ασφάλεια καινούργιες, μοναδικές και ξένοιαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Στη φύση δεν είσαι ποτέ μόνος. Το νιώθεις στην παραμυθένια ατμόσφαιρα του παραλιακού Restaurant-Beach Bar HAMMOCK -δηλαδή αιώρα- στο πανέμορφο χωριό Πήλι της Βόρειας Εύβοιας.

Ολόκληρο το κτιριακό συγκρότημα οργανωμένο με οικολογικά κριτήρια, διαμορφωμένο με όμορφα, γήινα, φυσικής δόμησης υλικά αποπνέει σπιτική ζεστασιά. Αντανακλά τη δύναμη της φύσης. Ανασαίνει μες στο σμαραγδένιο πράσινο των πεύκων. Λικνίζεται στις αιώρες που ξεδιπλώνονται μπροστά του στην παραλία. Και ενεργοποιεί μια γαλήνια αίσθηση αυθεντικής χαράς καθώς χαλαρώνει και ηρεμεί υπό τους ήχους των κυμάτων, την αμεσότητα των ανθρώπων που δημιούργησαν αυτόν τον χώρο θέλοντας να προσφέρουν μια γεύση από ανόθευτο Ελληνικό καλοκαίρι.

Με σύμμαχο την ομορφιά του τόπου και την θάλασσα και το περιβάλλον εμποτισμένο με καλοκαιρινά feel-good vibes το HAMMOCK, επιστρέφει θέλοντας να δημιουργήσει δομές, ανάσες ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, αναμνήσεις και δυνατές στιγμές, με δυο λόγια να γράψει μαζί σας μια ιστορία, μέσα από γέλια, μουσικές, βουτιές, όνειρα και αισιοδοξία.

Προτεραιότητά παραμένει πάντα η ασφάλεια προκειμένου να δημιουργηθούν καλοκαιρινές αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα!

Επικοινωνία:

Facebook

Instagram

Web

Tηλέφωνα: 2227091469 και 6980636076 – 6975778625

ΠΗΓΗ: Full-Time.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024