Εκδηλώσεις για την ανάδειξη και προβολή της Λίμνης Κρεμαστών

0

Την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον παρεμβάσεις, θέτει ως στρατηγικό στόχο η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας στηριζόμενη στη μελέτη για την Λίμνη Κρεμαστών. Παράλληλα επιδιώκει την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με την ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει το Σάββατο 13 Ιουνίου περιήγηση με σκάφη στην Λίμνη Κρεμαστών, με την συμμετοχή δημοσιογράφων και εκπροσώπων φορέων τόσο από την Περιφέρεια Στερεάς, όσο και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

•13 Ιουνίου – περιήγηση με σκάφη στη Λίμνη• 15 Ιουνίου – διαδικτυακή εκδήλωση#pste #evrytania #TasiosAristeidis #limniKremastwn

Gepostet von Τασιος Αριστειδης am Mittwoch, 3. Juni 2020

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών – Η επόμενη μέρα». Για την συμμετοχή στην εκδήλωση εκπροσώπων φορέων και συλλόγων Ο Αντιπεριφερειάρχης, Αριστείδης Τασιός, καλεί όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του στο 2237350764 ή στο email antiperiferiarxis@evr.pste.gov.gr έως την Τρίτη 9 Ιουνίου και ώρα 12:00.

Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να θέτουνε ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσο ηλεκτρονικού μηνύματος που θα υποστηρίζεται από την εφαρμογή.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση